Jó adatszolgáltatásért díjat kapott - Zala megyében egyedül - Cserszegtomaj Község Önkormányzata

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úr döntésealapján 2016. évben Zala megyében egyedül Cserszegtomaj Község Önkormányzata kapta meg a jó adatszolgáltatásért díjat.

A Magyarország 2016. évi központi költségvetéséről szóló 2015. évi C. törvény felhatalmazásában foglaltakra tekintettel a Jó adatszolgáltató önkormányzatok díjazására 2016 augusztusában megjelentetett Pályázati Kiírás alapján Cserszegtomaj Község Önkormányzata megfelelt a Pályázati Kiírásban foglalt feltételeknek. Az országból – a jó pénzügyi adatszolgáltatásra tekintettel – csak 152 önkormányzat pályázhatott, és ezek közül 71 önkormányzat részesült elismerésben.

Cserszegtomaj Község Önkormányzatának Képviselő-testülete ezúton is gratulál a Cserszegtomaji Polgármesteri Hivatal vezetőjének, vezető munkatársainak, minden dolgozójának.

A közigazgatásban végzett munka magas szakmai elismerése a miniszter úr döntése, melynek jelentős súlyt ad, hogy Zala megyében egyedüliként érdemelte ki hivatalunk. Az elismert magas szakmai színvonal biztosítja minden cserszegtomaji lakosnak, cserszegtomaji ingatlantulajdonosnak, hogy a hivatal dolgozóihoz, ügyintézőihez bizalommal fordulhatnak ügyeik sikeres intézése céljából!

Cserszegtomaj Község Önkormányzatának Képviselő-testülete