Alapítványok

MESEVARÁZS ALAPÍTVÁNY A CSERSZEGTOMAJI NAPKÖZI OTTHONOS ÓVODA GYERMEKEIÉRT

Cserszegtomaj Napközi Otthonos Óvoda színvonalasabb működésének elősegítése.
Az alapítvány elnöke: Kovács Imréné
cím:
8372 Cserszegtomaj, Iskola u. 17.

CSERSZEGTOMAJI ISKOLÁÉRT ALAPÍTVÁNY

Az alapítvány elnöke: Palkovics Zoltánné

KESZTHELYI MENTŐK ALAPÍTVÁNY

Az alapítvány fő célja a mentőállomás vonzáskörzetében élő, dolgozó, vagy bármely célból itt tartózkodó személyek magas színvonalú sürgősségi ellátásának biztosítása, a mentéshez szükséges eszközök és felszerelések beszerzése, pótlása és folyamatos korszerűsítése, munkakörülményeinket javító eszközök beszerzése, a mentőállomás berendezési tárgyainak korszerűsítése, karitatív tevékenység folytatása.
Tisztelettel kérjük a lakosságot, magánszemélyeket, vállalkozókat, önkormányzatokat, hogy támogassák mentőállomásunkat, támogatásukat a  11749039-21065970 számlaszámra várjuk.
A keszthelyi mentőállomás valamennyi dolgozója nevében köszönöm támogatásaikat!

Kuratóriumi elnök: Zombory József

CSERSZEGTOMAJ KÖZSÉG LAKOSAIÉRT ALAPÍTVÁNY

Cserszegtomaj település közmű- és egyéb infrastrukturális, intézményi, szociális, jóléti közcélú beruházások megvalósításának elősegítése és támogatása.
Az alapítvány elnöke: Papp András

SZENT ANNA MOZGÁSSÉRÜLT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

Az Alapító törzsvagyont nem különít el, az Alapítvány teljes vagyona, valamint ezen vagyon hozadékai és a működésből származó minden bevétele az alapítványi célok megvalósulását szolgálják. Az Alapítvány vagyonának felhasználásáról, annak módjáról és sorrendjéről az Alapító Okirat rendelkezései alapján a kuratórium dönt. Az Alapítvány a vagyona felhasználása körében finanszírozza a működésével összefüggésben felmerült költségeket, beleértve az Alapítvány részére közreműködést teljesítők igazolt költségeit is. Az alapítvány céljai elérése érdekében, de kizárólag ezeknek alárendelten, azaz másodlagosan, a célok megvalósítása érdekében gazdasági vállalkozási tevékenységet végezhet. E tevékenység folytatása azonban nem veszélyeztetheti az alapító okiratban rögzített céljait.

elnök: Szabó Zsolt