Cserszegtomaji Polgármesteri Hivatal földszinti előterének és folyosójának hidegburkolat cseréje

 

Cserszegtomaj Nagyközség Önkormányzata a Magyar Falu Program „Faluházak felújítása” programra benyújtott pályázathoz kapcsolódó Polgármesteri Hivatal földszinti előterének és folyósójának járólap cseréjére támogatásban részesült.

A kivitelezési munkák elvégzésére a legkedvezőbb ajánlatot nyújtó Szabó Csaba gétyei vállalkozó került kiválasztásra, bruttó 1.228.852.- Ft összeg ellenében. A járólapot Cserszegtomaj Nagyközség Önkormányzata biztosította, melynek összege 440.384,- Ft volt, az egyéb burkolási segédanyagot a kivitelezési összeg tartalmazza.

 Járólap csere után

Hivatal új járólapozás után

2021. augusztus 6-án a munkaterület átadásra, valamint 2021. augusztus 9-én a földszinti előtér és folyósó járólapja eltávolításra került. A feltárt aljzatbetonon repedéseket és a beton süllyedését állapította meg a vállalkozó. A vállalkozó 2021. augusztus 9-i keltezéssel megküldött szakvéleménye alapján a beton feltörése, utólagos szigetelése, valamint vasháló elhelyezése indokolt volt, mely bruttó 1.291.943,- Ft-ba került.

 

Járólap csere előtt

A járólapozás végleges átadás-átvétele megtörtént, mely munkálatok elvégzését követően egy tisztasági festésre volt szükség.

A Cserszegtomaji Polgármesteri Hivatal megújult, esztétikus környezetben zavartalanul fogadja továbbra is ügyfeleit.

 
 

Szabóné Puncsák Enikő  településüzemeltetési ügyintéző