Polgármesteri Közlemény! (2020.03. 14.)

Polgármesteri tájékoztatás

Tisztelt cserszegtomaji lakók, a tegnapi /2020.03.13. 21óra 30 perc/ bejelentés több kérdést is felvetett, amikre a hétfői napon tudunk pontos tájékoztatást adni.

Iskolai oktatás, A bejelentésen elhangzottak alapján hétfőtől szünetel, hétfőn egyeztetek igazgatónővel a szükséges segítségről, és a tanulók további helyzetéről. Több fontos kérdésben is hétfőn lesz döntés, mint például gyermekmegőrzés lehetősége, étkezés, online tanulás, és más időközben felmerülő probléma.

A legfontosabb, az óvoda hétfőn várja a gyerekeket, ha a szülőnek van lehetősége megoldani a gyermek felügyeletét, akkor kérjük, azt jelezze az óvodavezetőnél még a hétfői napon. A következő hét kormányzati döntései, és az ellátást igénybe vevők számától függ, hány aktív csoporttal működik a továbbiakban.

A konyha működése szociális étkezés biztosítása, továbbra is zavartalanul működik, az ételkiszállítás a megszokott rendben, és időben zajlik tovább.

Házi karantén ellátás a településen, kormányzati döntés értelmében a polgármester feladata, amit el fogok látni az önkormányzat dolgozóinak a segítségével. Bár a közlemény szerint, minden önkormányzat kap felsőbb szervtől tájékoztatást, ki az, akit a települése területén ez érint, ettől függetlenül kérem, aki ilyen ellátásra jogosult az jelezze a lenti elérhetőségeken.

Hivatali ügyfélfogadás, ahogy azt jegyzőasszony is már kérte, az online és telefonos ügyintézéshez folyamodjanak elsősorban, a honlapunkon lévő elérhetőségek figyelembevételével.

Kérek mindenkit, figyeljünk egymásra ezekben az időkben, ha tudunk bárkiről aki segítségre szorul, azt jelezzük a hivatal felé, de mi magunk is próbáljunk segíteni amiben tudunk a rászorultaknak.

Elérhetőségeink:

e-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: +36 30 250 40 88

Hétköznap, munkaidőben: +36 83 531 908

Háziorvos: Dr. Kiss Ferenc

Tel.: +36 30 339 8308

                                                                                                  Tisztelettel: Elekes István polgármester